Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Ενημέρωση σχετικά με την απεργιακή κινητοποίηση



ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση σχετικά με την απεργιακή κινητοποίηση»

Αγαπητοί μας συνάδελφοι,
μετά τη λήξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου, ακολούθησε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας κατά την οποία επικοινωνήσαμε με σωματεία του δημόσιου τομέα του νομού μας (Εργαζόμενοι Δήμων, Εργαζόμενοι Περιφέρειας, ΕΛΜΕ Ευρυτανίας, Εργαζόμενοι Νοσοκομείου), με τα οποία είχε προηγηθεί συνεννόηση για κοινή κινητοποίηση. Προς απογοήτευσή μας, ενημερωθήκαμε ότι σε συνεδριάσεις των Δ.Σ. ή σε Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις τους αποφασίστηκε η μη συμμετοχή τους σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις αύριο Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, ημέρα κατάθεσης στη Βουλή του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης.
Ύστερα από τα παραπάνω και θεωρώντας ότι για μια επιτυχημένη κινητοποίηση Δημοσιών Υπαλλήλων θα πρέπει να συμμετέχουν, αν όχι όλα, τα περισσότερα σωματεία του Δημόσιου Τομέα, κρίνουμε ότι η δική μας συμμετοχή και μόνο δε θα έχει επιτυχή έκβαση.
Δεσμευόμαστε ότι σε επόμενη αγωνιστική κινητοποίηση θα καταβληθούν προσπάθειες να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη και αποτελεσματική παρουσία. Παρόλα ταύτα, μπορούμε να συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει κηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου