Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

3η Περιφερειακή Συνάντηση Χορευτικών Τμημάτων Συλλόγων Π.Ε. Στερεάς Ελλάδας

















ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΑΜΟΡΓΟΥ 6 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Τ.Κ. 36100
ΤΗΛΕΦΩΝΟ – ΦΑΞ : 22370 23986 - http://daskaloievrytanias.blogspot.com/
Ε-MAIL: ekpeevrytanias@yahoo.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΜΟΤΣΙΟΛΑΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 
ΤΗΛ. 6937810060 THΛ. 6973742480

ΠΡΟΣ

TA MEΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
M.M.E.
ΗΜΕΡ: 25/ 05 / 13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας καλεί τα μέλη του και τους φίλους του να παραβρεθούν στην 3η Περιφερειακή συνάντηση των χορευτικών τμημάτων των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου την 1η Ιουνίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 7:00 μ.μ. . Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λειβαδιάς, Θηβών, Λαμίας και Χαλκίδας.
Ο Σύλλογός Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας θα παρουσιάσει χορούς από την Ευρυτανία και θα προβάλλει την πολιτιστική κληρονομιά της πατρίδας μας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δείπνο στο Ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ με κόστος 15 ευρώ κατά άτομο με ελεύθερη κατανάλωση σε μπουφέ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι και το γνωστό πακέτο ποτών με ελεύθερη κατανάλωση από μπύρα, κρασί και αναψυκτικά.
Καλείστε όλοι να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο και να συμμετάσχετε στο δείπνο όπου θα υπάρχει ορχήστρα για τη διασκέδασή μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου